• receptie.predeal@andyhotels.ro
  • 0268.455.053 / 0751.078.733
Andy Hotel Bucuresti

Restaurant

Restaurant Piros Paprika

Hotelul are propriul sau restaurant situat la parter. Restaurantul are capacitate de 100 de locuri si o terasa cu 60 de locuri.

Isi cucereste oaspetii prin preparatele speciale cu specific unguresc, reprezentand optiunea ideala pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa. Bucataria traditional ungureasca si romaneasca, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi.

Pentru copii am creat meniuri speciale, atractive ca gust si aspect.

In restaurant organizam evenimente private si corporate, personalizandu-le in functie de preferintele clientilor nostri. De ce sunt evenimentele la Andy Grand Hotel atat de impresionante? Eleganta, stil, noutate definesc un eveniment la Andy Grand Hotel, intr-un cuvant locatia ideala pentru un eveniment de poveste!

Cafeneaua “Andy Lounge”

 

Cafeneaua Andy Lounge dispune de un numar de 32 de locuri.

Puteti savura cocktail-uri delicioase si variate care va ofera un plus de energie pentru o zi de rasfat, sau puteti alege sa degustati din selectia noastra de bauturi romanesti si straine. In Coffee Lounge la parterul hotelului veti gasi intotdeauna prilejul pentru a va relaxa alaturi de o bautura de calitate!

 

Recomandarea zilei

Muschiulet de porc a la Gyuri in crusta de mustar – 25.00 lei

Gratarul Huniazilor – 23.00 lei

Gombot cu prune – 9.00 lei

Taitei cu nuca – 9.00 lei

PARTENER RECOMANDAT

Cazare Romania